За продажба Къща с градина, Budoni, Олбия Tempio, Италия, vedere la mappa

За продажба - Cod. 25353

  • Типология: Къща с градина
  • Област: 60 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

Продажби 3 редови къщи

В тихо и спокойно село Сан Лоренцо на 3 км от най-красивите и известни плажове на Budoni и на 30 минути от Олбия, продават апартаменти отправят ред; един, разположен на първия етаж на скорошно завършване на 55 кв. м и един на приземния етаж на 55 кв. м трябва да се свърши. На квадратен метър не включват външните дворове.
Апартаментът на първи етаж е добре завършено: спални с вградени гардероби; кухненски мебели и зидария печка; врати шкафове и врати всички масивно дърво настилки и покрития на забележителна естетическо въздействие.
Апартаментът се състои от: голяма веранда; хол с разтегателен диван и таванско помещение с легла; малък килер; двойна стая; стая с двуетажно легло и единично легло; баня с голяма вана.
На партерния етаж са разположени апартамента, за да продължи, с дялове вече са направени и с една и съща форма на вътрешната страна на апартамента на горния етаж.
И двата апартамента са с вътрешен двор. Сградата се намира в затворен комплекс с паркинг за апартамент.
Цената на цялата сграда е 180,000.


Третият апартамент е еднакво в Сан Лоренцо и е около 65 квадратни метра, този път с прегради направи, състоящ се от две спални, хол-кухня, баня и две големи веранди. Таванът е много висока, с възможност да се направи мецанин. От верандата можете да видите морето. Този апартамент включва и паркомясто. Цената на апартамента е 80 000 евро.

Купуването три апартамента заедно цената ще бъде 240 хиляди.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB