За продажба Къща с градина, Viareggio, Лука, Италия, via verdi

За продажба - Cod. 42166

  • Типология: Къща с градина
  • Област: 320 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 0

Имотът е построен в началото на 1900 г. и принадлежи към типа "Viareggina": двуетажна вила с приземен покрив отвъд тавана, свързана с вътрешно стълбище с двор отзад и част от къщата, която се развива зад същия двор.
Къщата претърпя цялостен ремонт през 2001 г. от предишния имот, целящ запазване на оригиналната структура със запазване на всички материали от времето, след което беше възстановено оригиналното бяло мраморно стълбище с парапета от чугун и парапета.в дърво, което свързва двата етажа; подовете, на горния етаж в осмоъгълни плочки, произведени от Tessieri (производител от Лука), а на приземния етаж в черен и бял кариран мрамор. Вътрешните височини са около четири метра, а спалните на горния етаж са с "куполен" таван; в дневната зона на приземния етаж с изглед към Via Verdi таваните са декорирани, единият с картини от времето, а другият е експертно възпроизведен от специализирани декоратори.
Резиденцията е реновирана отново през 2009 г. от настоящия собственик.
Резиденцията е оборудвана с най-модерните технологични системи: подово отопление със система за съхранение на топла вода, инсталирана през 2012 г. с абсолютна ефективност на управлението; централизирана система за прахоулавяне; климатична система, водопречиствател, алармена система, видео домофон, асансьор, както и традиционните телефонни системи и TV / сателитни контакти във всяка стая.
Поддръжката на вътрешното и външното оборудване и фасадата е извършена отново през месец май 2021 г.
Имотът е с РЗП над 320 (триста и двадесет) квадратни метра.
Местоположението на къщата е много централно: на 50 метра от най-престижната зона на крайбрежната алея Виареджо, на 200 метра от кея, на 100 метра от Gran Caffè Margherita и на 150 метра от пазара Logge.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB