За продажба Къща, Corinaldo, Анкона, Италия, Via Nevola

За продажба - Cod. 33583

  • Типология: Къща
  • Област: 220 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 3

Къщата е на 2 километра от живописния средновековен град Кориналдо, отличаващ се с "европейски дестинации за върхови постижения". Районът е заобиколен от зеленина в красивите хълмове на Марче. Местоположението е тихо и запазено, с добра растителност, но не изолирано. "Кадифеният плаж" на Senigallia е само на 20 минути с кола. Планините и горите на Апенините 40 минути.
ОПИСАНИЕ: Къщата е характерна за провинцията Марче, построена в пълна тухла в началото на 900-те. Развива се на три нива и е 220 (търговски) кв.м. (260 кв.м.). Приземният етаж се състои от гараж, склад и кухня с камина и складово помещение. На първия етаж, свързан с вътрешно централно стълбище, апартамент с централно отопление е непосредствено подходящ за живеене и се състои от кухня с камина, хол, 2 спални и баня. Вторият етаж е разделен на 2 основни стаи, едната от които е много голяма и светла и 3 просторни помещения за съхранение.

Детайли: Миналата модернизация до голяма степен запазва оригиналните теракотени подове и таваните от дървени греди. Къщата е в добро състояние, е била населявана доскоро, може да се нуждае от обикновена поддръжка или подобрение. Растенията (електричество, вода и отопление) са датирани, но функционират. Външната и вътрешната довършителни работи са добри.

Земя: Частната земя е 2000 кв. М., От които около 300 са заети от остъклен и ограден двор, градина и овощни дървета; останалата част е понастоящем некултивирана и поддържана на тревата. Мястото е отлично за дизайн на красива градина. Съседни земи и стопански постройки могат да бъдат на разположение за покупка.

Позиция: местоположение с добри пътни връзки, услуги и инфраструктура. Автобусна спирка на 150 м, търговски център 600 м. Много исторически, художествени и природни забележителности за посещение на близки, културни събития, шоу програми и фестивали. Храната и виното са отлични. Това е идеално място за настаняване на тези, които обичат спокойствието и природата, но също така се наслаждават на живот, изпълнен с емоции.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB