За продажба Къща, Lecce, Лече, Италия, Via Luigi Scarambone, 21

За продажба - Cod. 43854

  • Типология: Къща
  • Област: 82 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: Terra
  • Състояние на сграда: Excellent

*ПУЛИЯ, Лече:*В очарователния исторически център на Лече има нашата очарователна самостоятелна къща на приземния етаж, фино реновирана и използвана като ваканционна къща. Оборудван е с всички удобства, за да гарантира една незабравима почивка. Структурата включва 2 бани, 2 спални, кухня и мини басейн, идеални за почивка в пълно уединение. Мини басейнът е оборудван с хидромасаж, осветление, скимер, термостат за загряване на водата, автоматични дозатори за поддържане на оптимални нива на PH и хлор и можете да контролирате филтрацията, хидромасажа и осветлението дори дистанционно. Къщата е получила 5 звезди от всички гости и винаги е оценявана. Постоянно е пълен, бизнесът процъфтява и Лече привлича туристи през цялата година.

Имотът се намира на стратегическо място, което ви позволява лесно да стигнете до най-важните места в града пеша. Продаваме целия имот, включително цялото оборудване, необходимо за продължаване на бизнеса. Оборудването включва: 2 телевизора, разширен Wi-Fi за покриване на цялата къща, двойно легло с балдахин от бамбук, двойно легло с балдахин от тиково дърво, кафе машина, електрическа кана, мини бар, 2 нови климатика, чисто нови маса и столове, фотьойл, гардероби, входни мебели, сейф, комплект за първа помощ, пожарогасител, сешоар, нови възглавници, 2 перфектни топера и матраци с отлично качество (гостите ни направиха много комплименти). Освен това има най-ново поколение прахосмукачка Dyson и типичните апулийски светлини.

Къщата е снабдена с нов бойлер за топла вода, който обслужва цялата сграда и е настроена за метан, с вече действащ външен уред. Бизнесът с ваканционни домове е много добре установен и получаваме постоянни резервации; гостите наистина оценяват нашата къща. Те оценяват положително вниманието към детайла, обзавеждането, комфорта и минибасейна, както и удобството да се стигне до центъра за няколко минути, без да е необходим автомобил. Нашият мини плувен басейн представлява истинска добавена стойност за тези, които остават, всички в пълно уединение.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB