За продажба Къща, Menaggio, Комо, Италия, Per la grona 87

За продажба - Cod. 26355

  • Типология: Къща
  • Област: 250 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 3

Нова къща с красива гледка към езерото, заобиколен от градина от около 400 кв.м., построен през 1996 г. е напълно реновиран през 2006 година.
Къщата на три нива се състои от дневен тракт с прозорци с изглед към езерото, кухня, три спални, две бани, на последния етаж е построен един апартамент с баня, гардеробна и тераса с изглед към езерото. Пералня, винарска изба, сервизно помещение и двоен гараж завършат жилищните пространства.
Газът за самостоятелно отопление и водата се загрява със слънчеви панели, изолиран покрив и качулка външната подобряване на енергийната ефективност на имота.
Отвън, големи и удобни тераси с изглед към езерото и зона за барбекю завършат дома. В градината може да се изгради малък басейн и изглед към езерото. Къщата е с прекрасно разположение село Loveno Menaggio.
От имота, Menaggio може да се стигне пеша по пътя много гладко, или с кола само за 5 минути. Menaggio е пълен с магазини, барове, ресторанти, хотели и кея, който предлага целогодишно езеро транспортни услуги до всички други страни на езерото. Комо се намира по-малко от "час път с кола и град Лугано в Швейцария само на 30 минути. От Menaggio има лесен достъп до ски курортите Сейнт Мориц и Бормио през около 2 часа. Летищата на летищата в Милано Малпенса и Линате са на около час и половина и Лугано е на около 45 минути с редовни автобусни полети до Цюрих и Женева.
Около 10 минути с кола, можете да намерите на Golf Club Menaggio Каденабия, построен от един англичанин, това е най-старият голф игрището и на известния Ломбардия.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB