За продажба Къща, Senigallia, Анкона, Италия, Cesano

За продажба - Cod. 35042

  • Типология: Къща
  • Област: 116 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 1

Двуетажна къща за продажба, в туристическия град Сенигалия, самостоятелно жилищно решение.

При пристигането с кола можете да получите достъп до имота чрез електронно контролирана порта. Площта извън къщата е голяма, частично облицована и частично заета от красива градина с дървета, както и част от земя, използвана като зеленчукова градина. Общият овърдрафт е около 1000 квадратни метра.

Влизайки в къщата, благодарение на разпускането, от лявата ни страна откриваме кухня с камина. Пред кухнята има светъл хол. През коридора се стига до две големи двойни стаи, баня с прозорец и една спалня, както и голям килер, който може да се използва като учебна или друга спалня с баня до него.

Прибиращата се стълба позволява достъп до мансардата, която измерва 120 квадратни метра, от които 50 квадратни метра могат да се използват като склад. Външността на вилата включва красива веранда и 34-метров гараж.

Предвид близостта до морето и всички услуги на града, имотът е отлична покупка както за лятна, така и за жилищна употреба.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB