За продажба По-голям от петстаен, GISSI, Чиети, Италия, Via dello Stadio, 22

За продажба - Cod. 35851

  • Типология: По-голям от петстаен
  • Област: 150 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 1

Апартаментът се намира в Гиси, малко селце на хълм в провинция Chieti (ABRUZZO - ИТАЛИЯ).
Това е подходящото място както за семейства, така и за млади хора и е идеално място за тези, които искат да живеят истинския италиански начин на живот: добро готвене, селски фестивали, общите хора, забавни, но и тихи. Климатичните условия са отлични през цялата година и има пълна липса на замърсяване. Освен това Гиси е богата на история страна и има особената характеристика, че е единствената страна в Италия и в цяла Европа, която е изцяло построена върху варовити скали: наскоро в действителност открити тунели със значителни археологически и спелеоложки интереси, свързващи я с други страни съседки.
Благодарение на своята позиция, Gissi е идеалното място за тези, които обичат морето и планините.
От една страна, в действителност е възможно да достигнете на около 20 "адриатическо крайбрежие, където има природни резервати (Punta Aderci), характерни морски курорти (крайбрежие на трабоки) и страхотни плажове, които за качеството на водата, чистотата и предлаганите услуги са получили международно признание "Bandiera Blu" (Vasto Marina, Punta Penna, le Morge). При пристрастяването, от пристанище Vasto е възможно да пристигнете с организирани фериботи на около 50 "до островите Tremiti.
От другата страна вместо това е възможно да достигнете в около 50-те "планински район на Апеннините, където има национални паркове (национален парк Гран Сасо и национален парк Majella), прекрасни езера (езерото Bomba, езерото Villetta Barrea, Scanno езеро), характерни планински курорти (Castel di Sangro, Pescasseroli) и най-добрите туристически курорти със съоръжения за каране на ски (Roccaraso, Passo Lanciano, Ovindoli, Pizzo Ferrato).
Апартаментът се намира на първи жилищен етаж в сграда, състояща се от общо пет апартамента, напълно реновирана, с площ от 116 кв.м. и 30 кв.м. тераси и тераса, състояща се от:
- 3 спални;
- Вход;
- фоайе;
- кухня;
- Баня;
- килер.
Освен това има възможност и за:
- Изградена механа;
- Купете гараж на приземния етаж;
- Издигането на сградата и построяването на нов етаж.
Продажна цена 110 000 евро.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB