За продажба По-голям от петстаен, Villamagna, Чиети, Италия, via Del Popolo

За продажба - Cod. 36495

  • Типология: По-голям от петстаен
  • Област: 300 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

В малко селце на хълмовете на центъра на Италия (Villamagna, Chieti - link n.1), намиращо се на 200 км от Рим, на 20 километра от планината Majella (линка n.2), на 10 километра от плажа (links s.3) и заобиколен от грандиозни лозя (връзка № 4), продаваме светъл апартамент с обща площ от приблизително 300 кв.м. (1-ви етаж, таван и партер). Страхотно да бъде подготвен като възприемчива структура.
В средата на тихия стар град, в близост до всички удобства (поща, църква, магазини, паркинг, ресторант и бар), апартаментът е на 1-вия етаж на старинна сграда от XVI в., Принадлежала на благородна семейство (връзка № 5). Приблизително 115 мкг. Старият слънчев часовник се отличава с източната фасада и каменния паметник с латински разрез и вековна вода, която характеризира двора.
Апартаментът се състои от вход / рецепция, голяма баня, просторна кухня с изглед към балкона, две големи двойни спални и две малки спални (едната с изглед към балкона), просторна всекидневна (височина 4,50 м). Всички стаи се радват на изобилие от естествена светлина и с изглед към пейзажа на стария град. От едната страна балконът предлага веранда, използвана за пералня.
Имотът се ползва и от широк бизнес помещение (три стаи и тоалетна), коридор и гараж на приземния етаж (приблизително 145 мк.м. общо) и таванско помещение на 2-ри етаж, достъпно веднага от апартамента (приблизително 26 MQ).

160 000 евро общо. Възможност за закупуване само на 1-ви етаж и таван или само на партер.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB