За продажба Склад, Caronno Pertusella, Варезе, Италия, Via Enrico Fermi, N. 75

За продажба - Cod. 31896

  • Типология: Склад
  • Област: 2135 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: Terra

Свойствата, които съставляват комплекса, се намират в Comune на Caronno Pertusella (VR), стратегически разположено, добре обслужвано за достъп до високопланински артерии и разположено в преобладаващо продуктивна и търговска зона. Входът до комплекса е планиран както през Pacinotti, така и Via Enrico Fermi no. 75.

Партидата се състои от индустриален склад с стоманена конструкция, състоящ се от 5 пътеки, оборудвани с пътека. Навесът е с дължина 108,20 м на дължина за ширина 47,46 м, за обща брутна площ от приблизително 5,135.16 мг. Вътре в сградата са отделът за поддръжка, секцията за монтаж и дърводелство и склад. От източната страна има няколко вътрешни офиса. По западната част са съблекални и тоалетни, архиви и трапезария. В северозападната част има котелни помещения и основен електрически шкаф, докато тестовата зала е на североизток. По южната страна ще намерите местната депо за бои и бои.

Индустриалната собственост е изграждането на зарядни устройства за батерии, два балкона, кухни и местни съоръжения.

В непосредствена близост до индустриалната сграда има претегляща сграда от около 22,40 кв.м за претегляне с претоварена товарна платформа за 40 тона.

На западната страна на индустриалната сграда има сглобяема офис сграда с обща площ от около 139.41 кв. М., С вътрешна височина 2.80 м. Т. Вътрешните и външните облицовки на този сглобяем са в добро състояние.

Безплатният терен с изглед към Corso di Vittoria може да бъде построен за площ от около 2500 кв. М.

Недвижимите имоти, описани по-горе, се отнасят до секцията Urban Section CR, лист №. 2, част №. 29, 503, 504, 505 и 506, на които е приложена документацията.

Комплексът за недвижими имоти е напълно отчужден в размер на 2,750,000 евро. Съществуват събития, представляващи интерес както за покупката на целия комплекс от недвижими имоти, така и за отделните недвижими имоти или за части от особен интерес. Съобщено е, че дори ако има начална цена, заинтересованите страни ще могат да представят предложения за всяка сума.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB