За продажба Тристаен, Campagnatico, Гросето, Италия, Montorsaio

За продажба - Cod. 31454

  • Типология: Тристаен
  • Област: 40 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

В хинтерланда на Гросето, Montorsaio, тя е част от община Campagnatico, в провинция Гросето
Разположен на върха на хълм, един от разклоненията на югоизточната част на масива на Монте Леони, е на около 10 км от столицата, на около 60 км от Сиена, на около 44 км от Монталчино, 69 км от Saturnia и неговите известни минерални бани, на около на 41 км от Scansano и около 58 км от Монте Амиата.
Градът е основан през Средновековието и се проследява във времето от различни семейства, включително Ardengheschi, който проведе множество вражди между сегашните общините Чивитела Паганико и Roccastrada.
В средата на тринадесети век градът попада под контрола на Сиена, превръщайки се в притежание на семейството Салимбени до края на ХIV век.
В Сиена властта, въпреки, упражняван от благороднически фамилии, продължава до 1555, годината, в която бележи окончателния падането на Република Сиена и преминаването във Великото херцогство Тоскана във всички територии и места, включително Montorsaio.
Малък апартамент много характерен с отделен вход включва вход с вана, ъгълче COTTUTA, хол и една двойна. "ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ, MA VOLENDO, ДА" НА НУЖДИТЕ НА АПАРТАМЕНТИТЕ бъде още сега живее. С красива гледка и голяма експозиция. реална сделка
Размер: 40 кв.м., Етаж: 1 Наличност: Свободни, Услуги: 1, Стаи: 3, Отопление: независима, ЕНЕРГИЕН КЛАС: G, EPgl (източници не Рен.): 150 кВтч / кв.м годишно
Паметници и забележителности:
религиозна архитектура
Ø Църква Санти Cerbone и Майкъл, енорийската църква на селото, е бил документиран от 1188. Заглавието идва от Saint Michael Ермитаж Сен Мишел Аркангело, който се намира извън стените, падна в неизправност през осемнадесети век. Енорията Santi Cerbone и Michele има около 300 жители. [3]
Ø Църква на Светия кръст, построена през Средновековието, той е възстановен след войната. Къщи във вътрешността на дървения кръст на седемнадесети век.
Ø манастир на св. Бенедикт до кораба, който се намира в близост до село по склоновете на Монте Леони, бил древен бенедиктински манастир, в която се помещаваше четиринадесети век между "Dolcino. Изоставен в 1751, по-късно е превърната в селски фермерска къща.

граждански архитектури
Ø Montorsaio Цистерна, монументално-цистерни за водоснабдяване намира в едноименния площад.

военна архитектура
Ø Montorsaio Мура до отбранителната система на сърцето на историческия център на селцето. Произведено в двойна стена през Средновековието, все още остават някои части.
Ø Сенесе Castle, внушителен комплекс от средновековни произход затворени в рамките на вътрешната стена на Montorsaio от които са запазени някои оригинални части на страната, която е изправена пред Пиаца дела Цистерна

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB