За продажба Ферма, Roccastrada, Гросето, Италия, via delle selvacce

За продажба - Cod. 29830

  • Типология: Ферма
  • Област: 400 m²
  • Номер на стая: 15
  • Етаж: terra, primo piano

FARM ПРОДАЖБИ

Добре дошли в Тоскана, в Марема. Етруски знак, укрепени селища, и морето на няколко километра със своя закътан плаж в предната част на боровете обграждат Селският туризъм на имот със свидетелството отиваме там, за да предложи и да се опише. Чрез електрически порта, когато влезете в имота на булеварда на 360 ° около имението на заобиколен от градини състои от големи вечнозелени дървета, цветя, декоративни растения и плодове. Основната къща е разделена на две нива: на партерния етаж има кухня хол с камина и печка на дърва, две двойни спални и баня с душ и тоалетна. На приземния етаж се засилва от факта, че всяка спалня се влиза през френски врати към частната градина просторна. Стълбище в наскоро е ремонтирана до първия етаж, теракота; има кухня дневна с пелети печка; родителска спалня и две единични стаи, коридор с печка на дърва и голяма баня с вана. От коридора води до таванското помещение, което обхваща цялата повърхност на къщата. Един олеандър хедж придружи на разходка, за да стигнем до следващата сграда от ново строителство. Срещаме първата градска къща, която служи като ъгъл на сграда, с частна градина, очертан от лавров плет, който защитава неприкосновеността на гостите. Преминавайки през пресечена блиндирана врата ние влиза в къщата и прекрасна подова мозайка ни приветства. Намираме хол прилежаща кухня, както осветена от два прозореца с изглед към градината. Кухнята води към коридора, който води пътят е широк спалня, осветена от един прозорец с три врати с просторна баня. Цялото се засилва от една в здрав дървен таван греди и теракот на зрението; прозорци и интериорни врати са от масивно дърво, а външни ролетни щори са изработени от алуминий. Къщата е автономна топлина, оборудван с LPG бойлер, радиатор, податливост на климатици и комарници. В тази структура следват две други къщи на същата структура и фактура. В непосредствена близост до къщите са две големи стаи с баня и дрешник, предназначени за отваряне на обществеността, както и всички възможности търговска дейност и обработка на земеделски продукти, с възможност за организиране на събития като сватби и специални изложби поради големите съседни градини, обогатени от характерна печка в огнеупорен камък.
В градините на новопостроения влезете в пътя, водещи до релаксиращ плувен басейн, заобиколен от маслинови дървета на Тоскана Марема.
Цялата повърхност, която включва: маслиновата горичка на 600 маслинови дървета в производство, обработваема земя, впечатляващи градини, сгради и декоративни и плодни дървета, артезиански кладенец функциониращ с външен автоклав, и автоклава за питейна вода, е с площ от приблизително 81 000 квадратни метра. Нивото на позиция собственост до голяма степен позволява развитието на търговски дейности, като например: конна езда, куче-нежен бизнес, земеделие на всички животински видове, отглеждане на аспержи, развитие на селскостопански дейности от всякакъв вид, и всичко, което въображението си ти подсказва. Директен контакт със собствениците. Цената подлежи на коментар.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB