За продажба Четиристаен, Rapallo, Генуа, Италия, Via Passo dietro il Coro, 9 B, San Pietro di Novella, Rapallo GE

За продажба - Cod. 40260

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 257 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: terra

LIGURIA - Апартамент за продажба, елегантен и жилищен, с голяма градина и тераса, в Рапало, Сан Пиетро ди Новела.

Имотът се намира в прекрасната Рапало, местността Сан Пиетро ди Новела, откъдето е много удобно да се стигне до центъра и морето на Рапало (2,4 км) и всички магазини, които имат автобусната спирка под къщата. Болница, църква, кондоминиум тенис корт и голф в непосредствена близост.
Изходът за магистрала е на 1,5 км и не се чува или се вижда, защото се намира в друга далечна долина.
Позицията е завидна, тъй като е заобиколена от зеленина, в тих район и има спираща дъха гледка към меките, зелени лигурски хълмове отпред.
Предлагаме продажба на красив независим апартамент с голяма яркост в цялата къща и слънчево както на север, така и на юг, както следва:

- 116 кв.м апартамент с просторен вход, двойна всекидневна, кухня с директен достъп до входната градина, две двойни спални с паркет и с двоен пълнител по периметъра по стените за звукоизолация, две бани, килер. Жилището има блиндирана врата, дървени прозорци и рамки, двойни стъкла, както и железни затваряния и порти с противовлажни брави. Мрежи против комари. Автономно отопление. Единичен димоотвод, разположен в салона за възможно инсталиране на камина. Алармена система.

- Частна градина с обща площ от 101 квадратни метра, разделена на две части:
а) Първият с вход в апартамента чрез алея;
б) втората, достъпна от салона през голяма тераса, много слънчева и жизнена през целия ден, с теракота. Навсякъде имаме овощни дървета (лимони, кайсии, китайски мандарини и аромати) и жасмин.

- Голяма кутия за зидария, 40 квадратни метра, разположена вътре в етажната собственост, включваща светлина и електрическа система, водна система за свързване на пералня, мивка, подготовка за душ, рафтове и амортисьор в отлично състояние и ново заключване.

Местоположението на имота припомня завидните екологични стойности за качеството на живот и за чистия въздух, които гарантират зеленината и флоралните аромати около апартамента, както и този, произтичащ от цялата хълмиста зона с изглед към долината Сан Пиетро със своята ефектна панорама и която е много приятна от терасата. Спокойствието и релаксацията са гарантирани и подходящи за всеки тип нужда и състав на семейството без възрастово изключване.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB