За продажба Вила, Рим, Рим, Италия, Via della Caffarella

За продажба - Cod. 23849

  • Типология: Вила
  • Област: 258 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: -1,0,1,2

Вила с висока стойност Исторически, Археологически и Monumental. Имотът се намира в парк от около 9200 квадратни метра с излаз от Via Della Caffarella пресича Via Appia Antica.
Портфейла от недвижими имоти се влияе от наличието на археологически паметник се състои от няколко помещения с прилежащи обслужващи помещения, свързани с вила от Imperial-епоха, което е преминало през няколко етапа на използване с ремонти над три века, от втори до IV DC.
На този комплекс през Средновековието е бил разбрал, че повторното използване на зидарията Casale Roman е разработен е особено висок с три партер.
The Imperial Вилата се състои от определен брой стаи в момента неопределяем, но определено повече от 10, които съответстват на мазето на средновековна къща, която се достига по стълбище, датираща от това време и все още е запазена и се отличават с повторна употреба на материали, старинна сграда. Римските стени, частично погълнати от средновековните такива, се развиват най-малко до първото ниво над земята (партер).
Техниката на сграда, използвана показва най-малко две фази от живота на древните структури: оперен характеризира омрежен със зъбци и подкрепления в ъглите на тухла, датиращ от втори век. DC и в тухли и хоросан rocorsi други повторно използване на стари материали, датиращи от трети век. Окръг Колумбия.
Стаите са покрити с барел свод, че само в две от тях, все още частично запазена оригиналната структура, която през годините е била заличена от консолидация работа, извършена от началото на 70-те години.
Извън самата сърцевина на вилата има две други големи уреди. A казанче за водоснабдяване, предназначена за консумация от жилището на приблизително 13 m, външен диаметър, понастоящем са обхванати от един артефакт повдигнати постигнати през първата половина на 900.
В стената по протежение на Виа Апия запазва тунел тухлена зидария с барел свод, изглежда, че е остатък от една структура погребан днес и предназначени да използват СПА центъра, както е видно от все още съществува отделението със скромни размери.
Имотът включва: Хамлет на средновековния период; сграда на две нива се използва като гараж на партера и на първия етаж като жилище; Казанче от римската епоха с надвесена структура жилища; навес за парникови употреба; навес за съхранение за ползване; навес за съхранение за ползване; резервоар за събиране на вода, барбекю Fornocon; метална беседка, волиера в желязо от около 96 кв.м. и разнообразие от градински мебели.
Всички на имота е предмет на ограниченията Пейзаж и археологически.

ЗАКУПИТЕ по съдебен търг:
Дата на продажба 11.11.2014
Базова цена € 5,250,000.00
Трето опит да продаде
Възможност да се види във вътрешността на сградата - с евентуалното закупуване ипотеката - финансова помощ - техническа помощ (градско ситуация, кадастрални и преструктуриране) - правни и нотариални - професионалисти, специализирани в областта ще се присъединят от визията на имота към ключовете.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB