За продажба Вила, Città della Pieve, Перуджа, Италия, citerna

За продажба - Cod. 31005

  • Типология: Вила
  • Област: 450 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: t - 1

географско положение
Намира се на границата между Умбрия и Тоскана, в хълмист район, който разделя градовете Читерна и Monterchi в отлично панорамно място, вила с басейн и един хектар парк.
Малко над 1 км от характерните средновековни селища Monterchi (в която музеят се съхраняват на Мадона дел Parto на Пиеро де ла Франческа) и Читерна.
Имотът, който е достъпен чрез асфалтиран път, се намира на 28 км от Арецо (30 'с кола), а 66 км от Перуджа (53').
ОПИСАНИЕ НА СГРАДИ
Вилата, която се разпростира на площ от 450 квадратни метра, е разположен на две нива и в следния състав.
голям партер фоайе A бокс в момента се използва като работилница. А няколко стъпала води до спалня с гардеробна. Също така от залата води до друга стая. Приземният етаж включва и две бани, кухня и две приемни.
Първият етаж се използва като основно жилище на собственика.
В този раздел на вилата, луксозно завършена, на които можете да получите достъп чрез вътрешна стълба през лоджия, се състои от входно антре, голям хол с изглед към градината, спалня, кухня с трапезария и достъп до отличителен тераса с панорамна гледка , спалня с баня и дрешник.
ДЪРЖАВНА и завършва
Вилата е внимателно реставрирана и е обзаведена в класически стил. Вътре дубльор кухня, теракот и дървени подове, стара каменна камина, тавани с открити дървени греди и елегантни полилеи. Отвън има, обаче, хубава тераса с пергола.
външни пространства
Жилището включва също добре поддържан парк, който се простира над един хектар от повърхността и се характеризира с присъствието на сто маслинени дървета, декоративни растения, овощни дървета и култивирани като пространство зеленчукова градина.
В градината ще намерите чешма, кладенец и басейн (10 m х 5 м), разположен в особено очарователен район, където можете да се полюбувате на красивата околния пейзаж.
Използването и потенциала "
В момента Вилата е частна резиденция. Като се има предвид неговия размер и нейните характеристики тя може да се използва и като малък, но удобно настаняване.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB