За продажба Вила, Desenzano del Garda, Бреша, Италия, Loc. Centenaro

За продажба - Cod. 35673

  • Типология: Вила
  • Област: 200 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: Rialzato + Seminterr

ЛОТ ПОВЪРХНОСТ: mq. 4,000.00
СТРОИТЕЛЕН ОБЕМ: mc. 5,000.00
КЪЩА ПОВЪРХНОСТ: mq. 200 + 200 приблизително
Хотелът е на 4 километра. от Desenzaano del garda и на 6 километра. от Сирмионе.
Парцелът е напълно равен и без наклон, изцяло ограден със стени с преградна ограда, част от ковано желязо и част с пластифицирана ромбоидна мрежа; Тя е засадена с десетгодишни маслинови дървета, местни растения и жив плет в по-голямата част от периметъра.
• Достъпът до парцела е разрешен от двете страни чрез общински пътища през n. 2 входа за пешеходци и n. 2 пътища, всички в ковано желязо. И двата пътища са вътрешни и следователно малко се разстройват от преминаването на превозните средства; по тези пътища вече съществуват всички технологични линии, като например вода, газ, електричество, телефон, канализация.
Парцелът се намира в централната част на града, но е периферен на територията на страната и поради това е удобен за обслужване, в близост до детска градина, начални училища, пощи, медицински центрове и др. Въпреки че е в община Lonato del Garda, земята се намира на няколко метра от границата с град Desenzano del Garda.
Има едноетажна вила построена през 1972 година в добро състояние, тъй като е обитавана, разположена на едно ниво на мецанин етаж от приблизително. 200.00, състоящ се от голямо антре, кухня, хол, кабинет, н. 4 спални, n. 3 бани, големи тераси; в сутерена на около кв.м. 200.00, има гараж за три коли, перално помещение, котелно, н. 2 килера, голям коридор, мазе, баня, голяма механа.
Възможно е да се изгради обем от 5000 тона.
За контакти:

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB