За продажба Тристаен, Lonato del Garda, Бреша, Италия, Via Barcuzzi, 3

За продажба - Cod. 38566

  • Типология: Тристаен
  • Област: 100 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

В района Barcuzzi на Lonato del Garda, на няколко километра от езерото и на няколко минути от изхода на магистрала A4 на Десенцано дел Гарда и жп гарата, в наскоро запазената Residence Villa Elisa (състояща се от няколко единици), тристаен апартамент, разположен на две нива, с красива тераса с изглед към езерото. Тихото и ексклузивно местоположение предлага незабавен достъп до всички най-известни места в този участък на брега на езерото, където можете да практикувате спорт, да посещавате културни събития, да направите натуралистични екскурзии или да опитате храна и вино. Вътрешно помещенията са подредени както следва: - на първия етаж: директен вход към дневната с отворени пространства, характеризиращ се с хол с отворена кухня, директен достъп до голямата тераса с прекрасна гледка към езерото и голяма баня / перално помещение на пода; - на втория и последния етаж има спалня с 2 спални и баня с душ.
 Апартаментът се характеризира с открити греди, порцеланови подове в жилищната площ, паркет в спалнята, вътрешни дървени прозорци с двоен стъклопакет и вече инсталирани мрежи за комари, външни дървени врати, первази и первази в мрамор Ботицино. , блиндирана входна врата, климатична инсталация, подготовка на алармената система и самостоятелна отоплителна система.
Имотът е завършен на партерния етаж чрез открито паркомясто вътре в двора на етажната собственост и в сутерена до гараж; Не на последно място, прекрасният общ басейн с душ и слънчеви бани, който се радва на красив изглед към езерото. Цената е € 189,000 по договаряне, с възможност за допълнителен комуникационен гараж!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB