За продажба Двустаен, Рим, Рим, Италия, Via Sisto IV 77

За продажба - Cod. 25910

  • Типология: Двустаен
  • Област: 60 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: terra

NO агенции. Две стаи реновирани, партер 60sqm + 55sqm градина с pergotenda електрическа. Ватикана. Metro A Battistini. Частично обзаведен. В зелената, в лабиринт от тесни улички, че вятърната между малки къщи с градини, е в продажба този прекрасен апартамент от 60 кв.м., разположени на партерния етаж, със самостоятелен павиран двор от 55sqm, много ярки, благодарение на тройната експозиция юг-изток-север / West, който се намира в сграда в същия цвят на само 4 етажа. И двете сградата са реновирани красиво през 2011 г. Апартаментът е много отворен и модерен дизайн с голям преходни хол, кухня, коридор, голяма спалня и просторна баня (с прозорец). В хола има две врати с директен достъп до градината, която изкарва прехраната изключително чаровен, с кухненски бокс скрити от погледа като влезете; малък коридор разделя жилищната площ от зоната за спане, състояща се от спалнята и банята.
Уникална подова настилка във всички стаи в талпи от бял порцеланови плочки ефект паркет, дъбов външен цилиндър блиндирана врата с Европейската анти-проникване, тавани с прожектори, тела дърво / алуминий с двойно прекъснат термомост, с комарници, електрически щори и парапети. Дизайнерски радиатори, климатици във всяка стая, плъзгащи се врати изготвено по поръчка, една чаша рисувана на ръка, два килера цялата стена (в спалнята и коридора - с шкаф за обувки); библиотека с персонализирани рафтове с дебелина не осеяни с вертикални дъски. Санитарен спряно, душ в прозрачен кристал. За да се даде еднородност на екстремни среди всички врати, дрешници, прозорецът щори и валяк покритие от вътрешната обвивка на телата, входа на блиндирана врата и вратата на енергия м електрическата е направено, за да се измери, със същия материал, дизайн и цвят. Всички системи (електрическа, ВиК, отопление) са били започва няколко пъти през 2011 г., в съответствие с валиден сертификат. Inside електрическите линии са предвидени за повечето от текущата разделят, можете да изключите захранването избирателно. Аварийна лампа в случай на разделяне на електроенергия. Отопление. Сателитна чиния на покрива басейна.
Garden частично павирани ефект настилки, елегантни осветителни тела, както на суша и гардероби, две подложки могат да бъдат изключени от вътре, водоснабдителна система с изводи за вода и пералната машина (товарене / разтоварване в банята). Автоматична поливна система с таймер. Мебел по поръчка в бетон и PVC плот с травертин и касова брава: в ще котела, друга пералня, докато останалите добре дошли удобни рафтовете. Pergotenda алуминиев ефект дървесина, с плъзгащи мотор и дистанционно управление. Секция с ковано желязо врата, която се свързва към градината с двор в предната част, павирана площ с растения порфир имот. Цена по договаряне.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB