За продажба Двустаен, Cison di Valmarino, Тревизо, Италия, Via San Boldo

За продажба - Cod. 43341

  • Типология: Двустаен
  • Област: 85 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

Имот, разположен в Cison di Valmarino - Loc. Tovena
Проход Сан Болдо в Тревизо Италия.
Просторен, тих и изискан напълно реновиран апартамент, разположен в община Cison di Valmarino, едно от най-красивите села в Италия, на пет минути от историческата резиденция на Castelbrando, от очарователния Passo San Boldo („Пътят на 100 дни“) и от множество езера, той е на 40 минути път с кола от Тревизо, 1 час от Венеция, 1 половин час от Йезоло и 2 часа от Кортина д'Ампецо.
Имотът е заобиколен от незамърсена природа, многобройни услуги са достъпни само на няколко минути, включително супермаркети, барове, ресторанти, различни магазини, офиси и много други, следователно е идеалният избор за тези, които искат да инвестират в туризма или просто да избягат от центъра на града, но без да се лишавате от много удобства под ръка.
Апартаментът, напълно самостоятелен и със самостоятелно вътрешно стълбище, заема първи етаж от малка сграда, състояща се от 5 жилища и е частично обзаведен.
Има добре разпределена всекидневна с кухня (Berloni)-трапезария, много светла и с директен достъп до тераса с изглед към прохода Сан Болдо и околните гори; кът за спане с баня и хидромасажен душ, две спални, едната от които двойна с дизайнерско кожено легло (Segno di Cappellini), което се радва на невероятна гледка към планината; от подземен гараж, свързан със склад и оборудван с вътрешна стълба, която води директно до апартамента и външно паркомясто.
(Покупко-продажба МЕЖДУ ЧАСТНИ ЛИЦА без участието на брокер)

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB