За продажба Едностаен, Santa Marinella, Рим, Италия, via Giulio Cesare 61

За продажба - Cod. 28825

  • Типология: Едностаен
  • Област: 74 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 3

Красив апартамент с изглед към тераса и морска панорама. Намира се през лятото, на престижния град Санта Маринела, която се отличава с отлична локация на 90 км от Рим (влак връзка от централната гара Термини) и на 80 км от Тоскана (също възможно да се стигне с влак). Градът на Santa Marinella е перлата на морето Тиренско заради пясъчните плажове и прекрасен климат.
Апартаментът се намира на 3-ти и последен етаж в сграда с асансьор. Намира се на територията на комплекса има жилищна плувен басейн и градини, за изключително ползване от жителите. Намира се по-малко от 200 метра от морето и плажа. Реновирани; Състои се от голяма дневна с кухня, спалня, коридор и баня. Паркет, външни сенници. Новите прозорци с двоен стъклопакет, автономно отопление, климатик, шкафове зидария, добре използвани използваема площ.
Ние препоръчваме закупуването на апартамента, както и фантастична инвестиция. Ние имаме много недвижими имоти; както в крайбрежните места и в центъра на Рим. Каним ви да се свържете и сътрудничество. Ние финализира покупката на имот в Италия.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB