За продажба Къща в стопанство, Cervarese Santa Croce, Падуа, Италия, via Fontane 46

За продажба - Cod. 31442

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 30000 m²
  • Номер на стая: Molte
  • Етаж: 3
  • Състояние на сграда: Good

Районът се намира в хълмист територията на Cervarese Санта Кроче, в СПА зоната в Хилс Парк Хилс. Той е на 40 минути от Венеция и 50 минути от езерото Гарда; Той е лесно достъпен от главните летища, магистрали и високоскоростни влакове. Местоположението на Hills Resort Венеция е стратегически от гледна точка на околната среда, но също така изкуство и култура. В действителност, конична морфологията на изгаснали вулкани и умерен климат определи уникална обстановка по рода си, където възможностите за спорт в изобилие. Градовете на изкуството, средновековен град, древните селища, езера, плажове и близките Доломитите, но и голф игрища, велосипедни алеи, пътеки, минерални басейни, училища по езда и стените на вулкани, подходящи за катерене са само част от атракциите на района. Флагманът е венецианските традиции храна и вино, с неговите известни постижения в световен мащаб.
Имотът е 30000mq, разделен на три отделения, които са стари "700 селска къща с плевня," стар магазин за вино и една вила на 370sqm. За трите сектора е одобрен проект с използване на туристическа дестинация, туристическа, търговски, хотелски и уелнес, който включва изграждането на курорт с около 30 независими единици със спа и два басейна.
За информация можете да имате достъп до сайта Resort CollinediVenezia като се свържете със собственика. Имотът е за продан, но обмисля възможността за продажба на областта в различни отделения (Sub 1-2-3) на изключително атрактивна цена. Така например, на третия сектор, който включва една вила в добро състояние на 370sqm с обемна одобрен проект до 700 квадратни метра с съответната област от 3000 кв м, се продава за € 435,000. В сектор 1 вместо това, на 5000sqm парцел, е плевнята частично реновирана, голяма около 450sqm, в продажба на € 480,000 и с възможност за възстановяване и трансформация план в 8 за жилищни единици. Също така в сектор 1 е чифлика 500sqm, частично реновирана, в продажба в размер на € 800 000 с възможност за преобразуване в 10 апартамента единици в използването на хотела и туризма и / или жилищни съответната партида и самостоятелен вход.
Той също така разглежда възможността за 3 отделения лизинг или бартер, в който цялото площ на имота е разделен.
Други референтни обекти www.collieuganei.it www.ristorantebadia.it, www.aiceltis.it

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB