За продажба Къща, Città della Pieve, Перуджа, Италия, voc san bartolomeo 24, ponticelli

За продажба - Cod. 23325

  • Типология: Къща
  • Област: 435 m²
  • Номер на стая: 15
  • Етаж: 2

Тази типична тосканска селска къща с площ 435 м2 е разположена на върха на горист хълм с 360 градусови гледки през долината към Четона, Тоскана на запад и Цита дела Пиеве, Умбрия на изток. Въпреки че са сгушени в провинцията, удобства, магазини, банки, химиците достъп до главна железопътна линия и връзки A1 (магистрала на слънцето) са само на петнадесет минути път с кола.
Най-старият участък от сградата е построен през 18-ти век и последователността на надстройките, продължили през 20-ти век, когато е възстановен като „агротуризъм”, нощувка със закуска и самостоятелен апартамент под наем, както с вътрешно стълбище, така и с външен отделен вход в комплект с 8 спални и 8 спални, 2 кухни, обширна зона за сядане / трапезария, 2 зони за хранене, беседка, басейн 10 х 5 метра и паркинг за 6 или повече превозни средства. Сега това е голям комфортен семеен дом, покриващ и двата етажа, съсредоточени в терасовидна градина с маслини и овощни овощни градини, която е лесна за поддръжка и гарантира неприкосновеността на имота.
Комуната “Abilita”, електрическа мрежа, подземен резервоар за газ и сертификати за водоснабдяване на мрежата (тъй като правилно е инсталирана / поддържана е на мястото си) и има добра ADSL на място. Има възможност, трябва да се търсят разрешения, за да се изгради зависимост от 90 м2 в рамките на основанията, които могат да се използват като помещения за собственици и голямата къща под наем или като квартира за член на семейството.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB