За продажба Четиристаен, Desenzano del Garda, Бреша, Италия, V. GIUSEPPE DI VITTORIO 133

За продажба - Cod. 33558

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 80 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

Аз продавам за трансфер до Милано, красива четиристайно жилище от 80 кв.м. плюс 14 квадратни метра от място за паркиране, всички реновиран и завършен изящно. Състои се от кухня с хол, спалня с двойно легло, климатик, 2 малки стаи, всяка от които е в кухнята, но ако можем да се върнем, за да бъде така, защото те са атаките, или можете да нокаутирам на стената и да се присъединят чрез създаване на много голям хол на над 40 квадратни метра с изглед към езерото!
Банята е много светъл със санитарен спряно, вратите са чисто нови с магнитно затваряне, гипсокартон в цялата къща с прожектори и воали, в два цвята рамки с двойно PVC щори, всичко чисто нов ... без асансьор предвидено също, защото тя е на мецанина , такси за услуги за тримесечието са на цена от около 220, и да включва и кървене и разбивка застраховка, допълва апартамента боядисване на стените в San Marco Luxury обогатена с "Перлите на Светлината." Ако искате можете да оставите на мебелите, който е напълно нов за цена от € 8000, само за тези, които не искат да се сложи усилия в мебелите.
Имотът е в центъра на всичко, което може да служи като барове, сладкарници, училища от детската градина до гимназията, супермаркети, тютюн, ресторанти, църкви, фризьори ... ами ... всички на една ръка без удобството на нужда за вземане на колата, тя е само на 6 минути часовник от жп гарата, на 7 минути от 2 А4 изходите на магистрали на Десенцано дел Гарда или Сирмионе.
Марина с 100 m до плажа.
Цената е € 189,000.
Желаещи има възможност за заем с размер дължими суми покритие 100x100! С цени от 2% !!! За въпроси, моля свържете се с мен, аз съм собственик и не искам половината агенции !!!! Затова няма никакви допълнителни такси за посредници повтарям: без агенции разбират? Без агенции.
Въздържа любопитен и ЗАГУБА, на spendetele разговори на друго място.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB